Відтепер про правопорушення жителі міста можуть повідомляти працівникам Ситуаційного центру. Це можна зробити за телефоном 067-4-102-101, або написати у Вайбер. Працівники оперативно реагуватимуть на повідомлення, переглядаючи відео на камерах і за потреби, інформуючи відповідні структури.

Ситуаційний центр являє собою диспетчерську, в якій ведеться онлайн-спостереження ситуації у місті з допомогою наявній системі відеоспостереження. Працівники центру моніторять місця найбільшого скупчення людей, об’єктів, які потребують посиленої уваги з погляду громадської безпеки.

Зокрема, камери встановлені на виїздах та в’їздах у місто, магістральних вулицях, перехрестях, площах, вокзалах, зупинках, навчальних закладах тощо. Також щодня працівники Ситуаційного центру фіксують правопорушення, які відбуваються в місті, що допомагає у з’ясуванні обставин та розкритті справ.

Нещодавно у вінничан з’явилась можливість повідомляти про правопорушення, які трапляються у місті, працівникам Ситуаційного центру по Вайберу або телефоном 067-4-102-101. Жителі Вінниці можуть звертатись сюди щодо порушень благоустрою в місті, крадіжок, адміністративних порушень тощо.



Переглядів: 1699
Поширень: 0