Про це міський голова Вінниці Сергій Моргунов повідомив на своїй Facebook сторінці:

Приємна новина для усіх, хто любить подорожувати або цікавиться історією Вінниці. Вже цієї весни вінничани зможуть протестувати новий туристичний гаджет-навігатор. Бета-версія мобільного додатку як частини туристичного проекту «Два дні у Вінниці» вже готова.

Додаток має три основні розділи: «Маршрути», «Пам’ятки» і «Мапа». А особливість - у тому, що з його допомогою можна самостійно вирушити на екскурсію. Мобільний гід допоможе скласти оптимальний маршрут, підкаже, де перекусити, відпочити чи яким транспортом краще скористатися. І навіть «розповість» про визначні місця Вінниці - завдяки унікальній опції додатку – «Розмова з пам’ятником». Зараз якраз проектується дизайн QR-кодів, які дозволять «зчитати» цю інформацію.

У Вінниці створюють мобільний додаток який допоможе туристам комфортно подорожувати та знайомитись з містом

Триває також розробка інформаційного та візуального наповнення програми. Для зручності користування усі точки маршрутів сортуватимуться за мітками, як наприклад «Пам’ятник», «Садиба» чи «Селфі-зона». До речі, програмою займаються наші вінницькі IT-шники.

Взагалі робота над цим туристичним проектом розпочалась ще влітку минулого року у рамках «Майстерні міських проривів». Ідея належить Центру історії Вінниці.

У Вінниці створюють мобільний додаток який допоможе туристам комфортно подорожувати та знайомитись з містом

Важливо дізнатися думку та враження користувачів, які спробують додаток у тестовому режимі, аби запустити у вільний доступ дійсно якісний продукт. А яким він буде, побачимо вже навесні, коли відбудеться презентація мобільного додатку.

 



Переглядів: 1718
Поширень: 0