В рамках профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Мігрант» працівники карного розшуку Вінницького відділу поліції затримали 46-річного громадянина Грузії, який «полював» за гаманцями неуважних відвідувачів кафе та ресторанів. 

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Химич, вживши розшукові заходи, працівники карного розшуку встановили та затримали особу, підозрювану у крадіжках гаманців, грошей та банківських карток у відвідувачів кафе та ресторанів. Зловмисника оперативники розшукали за записами з камер відеоспостережень, які зафіксували особу злодія і вчинення ним правопорушення. Йому доведено три факти крадіжок.

Вінницькі оперативники затримали громадянина Грузії, який обкрадав вінничан

Як стало відомо, ще у листопаді минулого року зловмисник у 52-річного вінничанина викрав гаманець з грошима в розмірі близько 20 тисяч гривень та трьома банківськими картками. Поки потерпілий розмовляв зі знайомим за кашкою кави у одному з кафе в центрі міста, злодій з кишені його куртки, що знаходилась на вішаку, викрав гаманець.

У такий спосіб без 1 600 гривень, банківських карток, водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію автомобіля залишився 27-річний житель Київської області. 17 лютого близько 13.00 чоловік зайшов пообідати у ресторан, що знаходиться в приміщенні торгівельного комплексу, залишивши куртку на вішаку. Під час розрахунку – виявив крадіжку гаманця.

Вінницькі оперативники затримали громадянина Грузії, який обкрадав вінничан

Також виявилось, що затриманий причетний до крадіжки з магазину автомобільної кавоварки вартістю 5 000 гривень.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка). Правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення.



Переглядів: 1930
Поширень: 0