Вінницькі поліцейські розшукали неповнолітнього, який після конфлікту з батьками втік від бабусі. На пошуки дитини підняли по тривозі увесь особовий склад міської поліції відразу після звернення батьків.

7 березня близько 19.30 до поліції звернувся вінничанин, який повідомив, що його неповнолітній син залишив телефон та пішов у невідомому напрямку з квартири своєї бабусі.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Людмили Кузнєцової, на встановлення місцезнаходження дитини орієнтували усі підрозділи вінницької поліції. Протягом години батьки самотужки шукали сина, але результату це не дало, тоді вони звернулись у поліцію. Через три години пошуків хлопчика знайшли працівники міської поліції, в декількох кварталах від місця зникнення. Хлопчик йшов до знайомого у гості.

11-річний вінничанин втік із дому - по тривозі підняли всю міську поліцію

Поліцейські ювенальної превенції склали на батьків адміністративний протокол за неналежне виконання ними своїх обов’язків щодо виховання дитини, провели з сім'єю профілактичну роботу з метою запобігання таким випадкам у майбутньому. Також поліцейські вивчать клімат у родині, щоб з'ясувати, що підштовхнуло дитину на такий вчинок.



Переглядів: 3457
Поширень: 0