В ніч з 11 на 12 березня, близько 1-ї години, поліцейські батальйону «Вінниця» помітили, як двоє чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння на вулиці Привокзальній сіли в автомобіль Lanos і почали рух. Поліцейські послідували за ними та подали сигнал про зупинку, однак водій на цю вимогу відреагував лише збільшенням швидкості.

Орієнтування на машину передали в радіоефір патрульним. Втікаючи від поліцейських, на вулиці Батозькій водій зіткнувся з автомобілем Volkswagen Т4 та поїхав далі.

На вулиці Гонти він не впорався з керуванням, наїхав на бордюр, після чого автівка перевернулась. На щастя, в результаті обох ДТП ніхто з людей не постраждав.

У Вінниці нетверезий водій Ланоса, намагаючись втекти  від поліції, скоїв дві  ДТП

Поліцейські втікачів затримали. На водія склали протоколи за вчинення 2-х дорожньо-транспортних пригод (ст. 124 КУпАП), адмінматеріали за зникнення з місця події (ст. 122-4), а також за відсутність посвідчення водія (ч. 2 ст. 126).

У Вінниці нетверезий водій Ланоса, намагаючись втекти  від поліції, скоїв дві  ДТП

В обох чоловіків патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чи дійсно 43-річний водій керував автівкою напідпитку, дізнаємось за кілька днів, коли в медзакладі будуть готові результати його аналізів.



Переглядів: 2022
Поширень: 0