Ввечері 12-го березня, близько 20:30, патрульні поліцейські отримали виклик з будинку на проспекті Космонавтів. На 102 зателефонувала жінка і просила терміново направити наряд поліції до неї додому, оскільки її 25-річний син намагався покінчити життя самогубством.

Охоронці порядку в складі 2-х екіпажів оперативно прибули на місце виклику. Там вони побачили молодого хлопця, який повис у вікні 4-го поверху, тримаючись руками за підвіконник.

Вінницькі патрульні врятували молодика, який намагався покінчити з життям

Двоє патрульних залишились внизу і почали вмовляти його не стрибати. Ще троє піднялись на 4-й поверх та зайшли до квартири, яку їм відчинила мати хлопця. Швидко підбігши до вікна, дівчина-патрульна вхопила самогубця за руки і затягнула його назад до квартири.

«Якби мене намагались врятувати хлопці, я б їм опирався, але коли я побачив, що мене рятує дівчина, то стало дуже приємно», - розповів патрульним юнак, щойно оговтався.

Інспектори провели з ним виховну бесіду та викликали хлопцеві карету швидкої допомоги, оскільки, зі слів матері, у нього це вже третя спроба самогубства.



Переглядів: 1647
Поширень: 0