14 березня працівники Вінницького відділу поліції затримали зловмисника, якого розшукували з грудня минулого року. Під приводом купівлі квартири зловмисник вчинив розбійний напад на жінку-ріелтора, яка показувала йому житло. У потерпілої він відібрав гроші та мобільний телефон.

27 грудня до Вінницького відділу поліції з заявою про пограбування звернулась 24-річна вінничанка. За словами заявниці, яка працює ріелтором, у квартирі на вулиці Магістрацькій на неї напав чоловік. Жінка прийшла показати йому одну з квартир, що знаходиться у продажі. Застосувавши силу, нападник забрав у неї 200 доларів США та мобільний телефон.

Як розповів заступник начальника поліції м. Вінниці Максим Рижов, понад два місяці поліцейські шукали нападника. Вжитими слідчими та пошуковими заходами за місцем проживання зловмисник був затриманий. Ним виявися 29-річний житель одного з сіл Вінницького району. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбій). За такий злочин затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Після зустрічі з нападником потерпіла з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, травмою хребта та забоями опинилась на лікарняному ліжку.



Переглядів: 2119
Поширень: 0