Працівники патрульної поліції затримали чоловіка, який в Вінниці біля «Універмагу» пограбував свою знайому. Під час з’ясування боргових питань, зловмисник вдарив потерпілу та забрав мобільний телефон.

15 березня до Вінницького відділу поліції із заявою про пограбування звернулась 26-річна жителька Вінницького району. Зі слів заявниці, вона зустрілась зі своїм знайомим на площі біля «Універмагу» для вирішення боргових питань. Під час розмови між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік декілька разів вдарив потерпілу та заволодів її мобільним телефоном.

Зі слів заступника начальника Вінницького міського відділу поліції Сергія Химича, на розшук зловмисника було орієнтовано особовий склад підрозділу та патрульної поліції. Екіпаж патрульної поліції затримав правопорушника за місцем проживання. Ним виявився 30-річний житель Немирівського району. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення автомобіля та пограбування. Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі.



Переглядів: 2098
Поширень: 0