Це стало можливим завдяки проведеним ремонтним роботам, на які з міського бюджету було виділено понад сто тисяч гривень. Ремонт триває і сьогодні.

Упродовж двох років у клубі зроблено ремонт деяких приміщень, придбано решітки для вікон, закуплено двері та змінено вікна з дерев\'яних на металопластикові. Торік було проведено капітальний ремонт фасаду. Зараз же продовжуються роботи по ремонту бокових зовнішніх стін закладу та встановленню санвузла.

Нині у клубі працює 9 клубних формувань. Більше сотні мешканців мікрорайону, в тому числі близько сорока дітей, мають змогу удосконалювати тут свої вміння з художнього читання, займатися у цирковій студії, розвивати свої естрадні здібності, поглиблювати знання з вокально-хорового, інструментального мистецтва, а також оволодівати основами бойового мистецтва таеквон-до. Крім того, на базі клубу у 2009 році розпочала роботу хореографічна студія.

Вихованці клубу традиційно беруть участь у тематичних заходах з відзначення загальнодержавних свят - Дня Перемоги, Дня Конституції, Дня Незалежності України тощо. Упродовж 2009 року для малечі мікрорайону проведено понад шістдесят святкових заходів, які організовувалися клубом.


Переглядів: 2880
Поширень: 0