16 квітня близько 2 години ночі працівники управління поліції охорони затримали по вулиці 600-річчя 38-річного вінничанина, який мав при собі пістолет з бойовими набоями та два ножі з ознаками холодної зброї.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського, працівникам управління поліції охорони, які несли службу на території торгівельно-розважального комплексу, надійшла інформація, що чоловік конфліктує на території поруч розташованого літнього кафе через небажання розраховуватися. Коли на місце прибули два поліцейських поліції охорони, вони побачили у чоловіка пістолет. Зловмисник відразу почав тікати, намагаючись викинути зброю. При затриманні він вчинив опір правоохоронцям, однак поліцейські застосували до нього заходи фізичного впливу та одягли кайданки.

Вночі вінницькі правоохоронці на Вишеньці затримали чоловіка зі зброєю

У затриманого вилучено пістолет без будь-якого маркування, споряджений п’ятьма бойовими набоями та два ножі з ознаками холодної зброї. Речові докази відправлені на експертизу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Вночі вінницькі правоохоронці на Вишеньці затримали чоловіка зі зброєю

Затриманим виявився раніше судимий за вбивство та хуліганство.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.



Переглядів: 2078
Поширень: 0