13 квітня у 42-річного жителя м. Вінниці на території власного домоволодіння поліцейські виявили комплектуючі до гранат, електродитонатори, набої різного калібру та порох. Джерело походження вилученого та мету його зберігання наразі з’ясовують слідчі.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, під час обслуговування виклику за фактом крадіжки, працівники поліції провели огляд підсобного приміщення потерпілого. В ході огляду, поліцейські вилучили: 2 електродетонатори до тротилу, 3 запали до гранат Ф1, більше 30 набоїв різного калібру, димову шашку та пластикову коробку з порохом.

У вінничанина, який викликав поліцейських з приводу крадіжки, виявили арсенал боєприпасів

Зі слів 42-річного господаря будинку, боєприпаси він привіз з зони АТО.

Вилучені речові докази направлені на експертизу. Мета зберігання та місце придбання встановлюється.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення закон передбачає до 7років позбавлення волі.

У вінничанина, який викликав поліцейських з приводу крадіжки, виявили арсенал боєприпасів

Нагадуємо, на Вінниччині триває місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.



Переглядів: 1607
Поширень: 0