З метою попередження дорожньо-транспортних пригод, зменшення тяжкості їх наслідків, протидії злочинності на автошляхах держави у вихідні та святкові дні, в період з 1 по 10 травня 2010 року на Вінничині проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «П’яний водій – злочинець!». На виконання цієї операції керівництвом Державтоінспекції залучено максимальну кількість особового складу підпорядкованих підрозділів.

Потрібно зазначити, що лише за чотири святкові дні на території області було зупинено 345 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Усього ж у цьому році таких було виявлено п’ять тисяч 600 осіб.

За три місяці цього року за участі нетверезих водіїв на Вінниччині було скоєно 14 ДТП під час яких двоє людей загинули, а троє були травмовані.

Державтоінспекція Вінниччини вкотре звертається до водіїв не порушувати правила дорожнього руху, особливо не дозволяти собі сісти за кермо у нетверезому стані. Не наражайте на небезпеку своє життя та інших учасників дорожнього руху.

Впродовж наступних вихідних, які випадають на святкування Великої Перемоги, Державтоінспекція Вінниччини працюватиме у посиленому режимі, забезпечуючи порядок та дисципліну на дорогах, щоб не допустити авто пригод. Особлива увага, знову ж таки, буде прикута до водіїв, які полюбляють керувати автомобілем у нетверезому стані. Це питання залишиться на пильному контролі і після запланованої операції. Сподіваємося, нам вдасться зупинити ганебну практику деяких водіїв – керувати автомобілем у п’яному вигляді.


Переглядів: 2559
Поширень: 0