25 квітня до Шаргородського, Барського та Лівобережного відділень поліції звернулися батьки про зникнення своїх неповнолітніх дітей. Протягом дня поліцейські знайшли та повернули батьками зниклих дітей, двоє яких – близнюки.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, на пошуки дітей були задіяні усі територіальні підрозділи поліції, де зникли діти. Протягом кількох годин працівники барської поліції знайшли двох 7-річних близнюків, жителів села Терешки, які вчасно не повернулись зі школи. Братів знайшли дома у товариша, який мешкає неподалік їх від будинку. Діти загрались і не помітили, як пройшло кілька годин.

Працівники караного розшуку шаргородської поліції розшукали 14-річного підлітка, який 22 квітня після конфлікту з матір’ю пішов з дому. Майже три доби жінка не зверталась до поліції, оскільки хлопець не перший раз після сварки залишав домівку. Протягом кількох годин після звернення у поліцію дитина була знайдена.

Ще одну 15-річну втікачку знайшли у подруги працівники Лівобережного відділення поліції. Неповнолітня вінничанка після сварки з батьками вирішила додому не повертатися та заночувати у знайомої. Завдяки проведеним оперативним та пошуковим заходам за кілька годин поліція повернула дівчину батькам.
 



Переглядів: 1867
Поширень: 0