Минулого тижня у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій області завершилася серія семінарських занять для бухгалтерів ОСББ з наступним врученням сертифікатів.

Семінарські заняття проводилися у рамках реалізації Вінницькою обласною організацією Товариства «Знання» України проекту «ОСББ – ефективний власник житла», що став одним з переможців конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Партнером проекту «ОСББ – ефективний власник житла» є Ресурсний центр підтримки ОСББ м. Вінниці.

 У Вінниці провели заняття для бухгалтерів ОСББ

Спікером семінарів виступила консультант з питань житлово-комунального господарства, сертифікований аудитор САР (міжнародна сертифікація професійних аудиторів та бухгалтерів) Лариса Пантелійчук (м. Київ).

Тренерами семінарських занять були головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Вінницькій області Лариса Пасічна та лектор Вінницької обласної організації Товариства «Знання» України, викладач курсів «Основи бухгалтерського обліку» Раїса Кирилюк.

 У Вінниці провели заняття для бухгалтерів ОСББ

Учасники семінарів отримали для використання у своїй роботі інформаційно-консультаційні збірники «Сім важливих уроків по обліку та оподаткуванню для ОСББ», а також тематичні підбірки газет «Все про бухгалтерський облік».

 У Вінниці провели заняття для бухгалтерів ОСББ

Окрім того, на завершення своєї роботи учасники пройшли тестування з метою закріплення набутих умінь та навичок, а також було проведено анонімне анкетування щодо ефективності таких семінарських занять для бухгалтерів ОСББ та вручено відповідні сертифікати.

У Вінниці провели заняття для бухгалтерів ОСББ



Переглядів: 2696
Поширень: 0