В неділю 20 травня у Вінниці відбудеться хода за захист та збереження християнських сімейних цінностей. Збір учасників о 13:00 год на площі Шевченка. Звідти учасники ходи вирушать о 14:00 год і по вул. Соборній прямує до Центрального міського парку, де на площі біля фонтану відбудеться концерт родинної пісні, смакування смачних страв від національних кухонь, фото-зони та інші корисні та цікаві активності для родин. Рух транспорту по центральній вулиці міста на момент ходи перекриватись не буде.

Дана хода проводиться в рамках Всеукраїнської акції «Щаслива родина – міцна Україна!». Організатори ходи «На захист життя та сім’ї» хочуть привернути увагу до проблем сім’ї та дітей в Україні.

«Існуючі виклики та загрози для української сім’ї змушують до активних дій. Окрім катастрофічної статистики розлучень існує цілий ряд інших загроз. Йде стрімке зростання небажання мати дітей та масова однодітність в українських сім’ях, що призводить до демографічної кризи. Неповні родини та збільшення кількості матерів-одиначок, і як наслідок – відсутність батьківства та здорової атмосфери виховання дітей. Соціальне сирітство, насилля в родині, що калічить дитячі долі. Наша участь в ході – це офіційна позиція, що Вінниччина – за щасливу родину та міцну Україну. Від наших з вами дій сьогодні залежить майбутнє наших дітей завтра», - зазначила одна із організаторів ходи ГО «Час і Життя» Олена Козак.

Секретар Подільської Ради Церков і релігійних організацій Олександр Зайцев заначив, що вони також підтримують сімейні цінності: «Ми долучаємося до цієї публічної акції сімейної ходи. Хочу зауважити, що акція – це один із пунктів плану по реалізації захисту сім’ї, сімейних цінностей, здорового способу життя та здорової родини. Від щасливої родини залежить добробут всього суспільства».

Хода «На захист життя та сім’ї» організована ГО «Час і Життя» за підтримки ГО «Батьківське серце» та ВГО «Campus Ukraine», Ради Церков та релігійних організацій і Ради національно-культурних товариств Вінниччини. Усіх охочих організатори закликають приєднатися заради захисту сімейних цінностей.



Переглядів: 1705
Поширень: 0