Місцеве товариство з обмеженою відповідальністю звернулося до міської ради із проханням продовжити оренду приміщення на два роки 11 місяців. Це ТОВ планувало над громадським туалетом надбудувати кафе.

- Звернення щодо оренди приміщення ми отримали ще у 2006 році, - розповів начальник управління комунального майна міської ради Ігор Шутак. – Не заперечували ані міська рада, ані управління культури, ані дирекція парку. Зараз термін оренди збіг і товариство звернулося з проханням продовжити термін оренди.

Серед обтяжень, зазначених в договорі, - капітальний ремонт без зміни призначення приміщення. Тобто, туалет має залишитися туалетом. Те, що стан громадського закладу незадовільний, вже підтвердила комісія. Серед особливих умов – благоустрій зони в радіусі 25 метрів від закладу та викдання 90 квадратних метрів тротуарної плитки. В місяць за оренду приміщення товариство платить 731,20 грн.

Як зазначили в управлінні комунального майна, товариство планувало надбудувати над туалетом заклад громадського харчування – на другому поверсі. Втім, чи реалізуватиметься ця ідея – вирішать члени виконкому.

Зміни чекають й інші громадські туалети Вінниці. Зокрема, подібне приміщення на перехресті Хмельницького шосе та вул. 600-річчя вже ремонтують. А туалет в ЦПКіВ ім. Горького має отримати додаткові кошти на капремонт – якщо міські депутати проголосують за це рішення на сесії 23 травня.


Переглядів: 2973
Поширень: 0