Його сестру така ж хвороба забрала у 2002 році…

А тепер загроза нависла і над життям 31-річного Сергія - руйнується печінка, терміново необхідна трансплантація.

Сергій Зозуля живе в селі Іванів Калинівського району (Іванівська ОТГ). Працює інженером, любить природу, туризм, техніку, спорт. Молодий, усміхнений, зовні міцний. Попереду ще стільки планів…

Погіршення самопочуття Сергій відчув іще восени минулого року. Тоді після чергового робочого дня він почав скаржитися на біль у боці та нудоту. Довелося прийти тривалі етапи діагностики. І лише нещодавно, 23 квітня, лікарі шокували діагнозом: цироз печінки, спричинений вродженою хворобою Вільсона-Коновалова.

Сергій Зозуля з Вінниччини потребує допомоги на лікування

Стан здоров’я хлопця щодня погіршується. Єдиний шанс на порятунок - пересадка печінки. На жаль, родичі не підійшли на роль донорів, тому операцію доведеться робити за кордоном і за великі гроші. Орієнтовна вартість лікування - 135 тисяч доларів, тобто близько трьох з половиною мільйонів гривень. Де сільській родині взяти такі величезні кошти?

Зараз рідні та волонтери оформлюють необхідні документи та шукають клініку, яка погодилась би прийняти Сергія на лікування. І звертаються з проханням про допомогу до всіх небайдужих. Бо не можна втрачати надію, не можна втрачати час. Кожна пожертвувана гривня може стати рятівною.

Рахунок Сергієвої мами у «ПриватБанку»: 5168 7573 6640 6876 (Зозуля Людмила Михайлівна). Також можна допомогти, сконтактувавшись із волонтерами (098-855-62-44, Євгеній; 093-347-10-07, Анастасія, [email protected]) або з матір’ю (096-808-43-54). 

Група у Фейсбук по збору коштів на лікування Сергія



Переглядів: 2088
Поширень: 0