У вінницьких багатоповерхівках продовжується програма по співфінансуванню капітальних робіт. Серед переліку елементів, на які поширюється її дія, – заміна старих дерев’яних вікон у під’їздах на енергозберігаючі. За кілька останні місяців такі роботи виконані у семи будинках. Це дасть можливість заощаджувати тепло у місцях загального користування, адже 20% енергії втрачається саме через вікна.

В цьому році повністю замінили вікна у під’їздах багатоповерхівок по вул. М. Ващука,17, пров. Індустріальний,10, вул. Келецькій,60 та 72 а також по проспекту Космонавтів, 34, 43 та 46. Роботи виконують за рахунок співфінансування з міського бюджету (70% від всієї вартості) та мешканців (сплачують 30%).

У Вінниці продовжують замінювати вікна у під’їздах багатоповерхівок

«У Вінниці вже не перший рік планово замінюють старі вікна, які випускають тепло, на металопластикові. З кожним роком кількість замінених вікон збільшується. В тих під’їздах багатоповерхівок, де такі роботи проведені, мешканці уже відчули позитивний результат», – зазначив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Наразі заміна вікон у під’їздах багатоповерхівок триває у будинках по вулиці Порика,1, на просп. Космонавтів, 35 та просп. Юності, 55 та 57.



Переглядів: 1946
Поширень: 0