Працівники поліції охорони затримали нетверезого вінничанина, який прогулювався містом з пістолетом у руках. У дворі на вулиці Янгеля правопорушник спрямував зброю у бік дітей, що грались на майданчику та на жінку. Налякана поведінкою незнайомця вінничанка зателефонувала у поліцію.

10 червня 12.00 до Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення від 43-річної вінничанки про те, що в дворі будинків на вулиці Янгеля з хуліганських спонукань невідомий чоловік в стані сп’яніння цілив у неї та дітей на ігровому майданчику з пістолета.

Орієнтування з описом правопорушника було надано усім працівникам поліції та мобільним екіпажам, які несли службу у тому районі. Працівники поліції охорони на лавці біля одного з будинків помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням. Він поводив себе зухвало, тому поліцейські наділи на нього кайданки та викликали слідчо-оперативну групу.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, під час огляду у нетверезого затриманого поліція вилучила кобуру та травматичний пістолет «Trooper». Правопорушником виявився 45-річний вінничанин.

За словами затриманого, зброю він придбав кілька років тому у комісійному магазині, на всяк випадок.

Вилучений пістолет направлений на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Правопорушник затриманий у процесуальному і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 2006
Поширень: 0