12 травня близько о 12 годині до чергової частини Тростянецького районного відділу міліції надійшло повідомлення про виявлення в приміщенні райдержадміністрації підозрілого пакунку. Невідомий чоловік приніс до кабінету голови райдержадміністрації поліетиленовий пакет з пакунком і … чотири жовтих тюльпани.

В райдержадміністрацію доставили підозрілий пакунок

Працівники державної установи викликали міліцію, адже не виключали, що разом з таким символічним букетом, в «подарунку» могла бути вибухівка.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група міліції, вибухо-технічна служба НДЕКЦ, кінологи.

Як повідомив т.в.о. начальника Тростянецького РВ ГУМВС Валерій Темрієнко, небезпечний пакунок винесли за межі приміщення та, дотримуючись усіх необхідних заходів безпеки, знищили. З’ясувалося, що всередині пакунку знаходилися церковні свічки.

Також з допомогою службового собаки було обстежено приміщення райдержадміністрації на предмет виявлення підозрілих предметів вибухового вмісту та інших небезпечних речовин.

За відсутністю в діях особи, яка принесла пакунок, складу злочину, міліція відмовила в порушенні за даним фактом кримінальної справи. Наразі особа чоловіка з’ясовуються.


Переглядів: 2989
Поширень: 0