17 червня о 17:22 внаслідок ускладнення погодних умов у Вінниці на вул.Пирогова, 73 на припаркований автомобіль ВАЗ впало дерево. Рятувальники, що прибули на виклик прибрали гілля з даху транспортного засобу.

Цієї ж доби на вул.Замостянській в м.Вінниці через сильний порив вітру на електроопору впало дерево. До місця події одразу прибули бійці ДПРЧ-1, які за допомогою спецобладнання розрізали дерево та оперативно прибрали його з проїжджої частини дороги.

Годиною раніше, а саме о 16:39 у Немирівському районі в с.Озеро через сильний вітер дерево впало на автошлях та перегородило рух для автотранспорту. Бійці ДСНС оперативно прибули на місце події, розкрижували деревину та звільнили проїжджу частину дороги.

Вінницькі  рятувальники ліквідували наслідки негоди

О 20:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на автошляху Гайсин-Нараївка, поблизу с. Михайлівка, внаслідок сильного пориву вітру на проїжджу частину дороги впало дерево.

Прибувши на виклик, гайсинські рятувальники розкрижували дерево та прибрали гілля з автошляху.

Того ж дня іллінецькі рятувальники прибирали повалене вітром дерево з проїжджої частини дороги Іллінці-Немирів, поблизу села Якубівка, а в м.Немирові на вул.Шевченка.

До проведення даних робіт від Служби порятунку залучалося 19 чоловік особового складу та 6 спецавтомобілі.



Переглядів: 1473
Поширень: 0