Свою цілеспрямованість та вольовий дух на шляху до перемоги в телевізійному проекті «БУМ» мають можливість показати не лише учасники вінницької команди, а й самі мешканці подільської столиці. З допомогою голосування за свою команду вінничани можуть вибороти титул «Місто глядацьких симпатій».

Вже незабаром відбудеться фінал гри «Битва українських міст». Кожна із команд-учасниць невдовзі займе свою сходинку у рейтингу міст України - хтось здобуде перемогу по суддівським оцінкам, а хтось стане улюбленцем глядачів. Вінничани мають змогу віддати свій голос за команду співвітчизників на чолі з В\'ячеславом Узєлковим, тим самим допомогти їй здобути титул «Місто глядацьких симпатій».

Незалежно від того, на якому з етапів змагань команда-учасниця припинить свою участь у битві, у неї є можливість здобути перемогу у SMS-голосуванні. Для цього слід до 6 червня надіслати SMS-повідомлення з текстом «Вінниця» на номер 10310. Результати голосування та імена переможців буде оголошено в червні, одразу ж по закінченню фіналу телевізійного проекту «БУМ». До цього часу кожен городянин має змогу віддати свій голос за вінницьку команду і допомогти отримати нашому місту титул «Місто глядацьких симпатій».

Крім того, є можливість визначити фаворита, якому дістанеться титул «Герой БУМу». Для цього слід відправити SMS-повідомлення наступного змісту: «Вінниця_Прізвище учасника» та надіслати його також на номер 10310. Про поточні результати голосування з іменами кандидатів на звання «Герой БУМу» та «Місто глядацьких симпатій» можна ознайомитись на офіційному сайті гри: http://bum.inter.ua/uk/misto та http://bum.inter.ua/uk/hero. Організатори запевняють, що найактивніші вболівальники гарантовано отримають призи від телеканалу «Інтер».

На сьогоднішній день за вінницьку команду проголосувало понад 160 її прихильників. Порівняно з іншими містами вінницькі вболівальники свою підтримку висловлюють не досить активно. Попереду знаходяться команди таких міст як Черкаси, Чернівці, Хмельницький, Луганськ та Полтава. Розгортається справжня боротьба уже між мешканцями різних міст України.

Команда Вінниці вже здобула перемогу у квітні, подолавши команду «Інтера» та суперників із Миколаєва і потрапила до півфіналу. Цієї неділі, 23 травня, о 17:00 на телеканалі «Інтер», вінничани спостерігатимуть, як наші співвітчизники змагатимуться з командами Чернігова та Львова.


Переглядів: 2965
Поширень: 0