Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом товарів податкової міліції ДПІ м. Вінниці викрили підприємця, який налагодив реалізацію моторного мастила відомих торговельних марок у власному гаражі.

Нелегальне мастило в мотор не потрапить

Візит до нелегальної точки продажу відбувся в рамках загальнодержавної операції „Щит”, спрямованої на боротьбу з незаконним ввезенням товарів.

На момент огляду приміщення тут зберігалося готове до продажу синтетичне, мінеральне та напівсинтетичне мастило, а також трансмісійне масло у металевих діжках – всього близько півтори тисячі літрів. На жоден вид продукції власник гаража не мав відповідних документів, також підприємець не надав документів на право займатися відповідною діяльністю і таких, що засвідчують якість і законність походження товару. Тим часом літр мастила він продавав у середньому по 40-50 гривень. Тут же, у гаражі, зберігалися насоси, лійки, шланги для переливання і відмірювання товару.

Уся нелегальна продукція на загальну суму понад 60 тисяч гривень податківцями вилучена. Податкові міліціонери з’ясовують походження нелегального мастила.

Ольга Шишківська, прес-офіцер управління
податкової міліції ДПА у Вінницькій області


Переглядів: 2766
Поширень: 0