Це вже друге підприємство в Мурованокуриловецькому районі, діяльність якого в травні місяці цього року призупинили правоохоронці. Нещодавно було виявлено підприємство, яке виготовляло сир-косичку без маркування. Там було вилучено понад 3 тис. кг неякісної готової продукції.

В Вінницькій області вилучено понад 441 кг небезпечного сиру сулугуні

Під час проведення перевірки молокопереробного підприємства правоохоронці виявили ряд порушень. Підприємство виготовляло сир-косичку та сулугуні без будь-яких дозвільних документів.

В Вінницькій області вилучено понад 441 кг небезпечного сиру сулугуні

За словами начальника Відділу ветеринарної міліції ГУМВС у Вінницькій області Павла Дармограя, умови виготовлення та зберігання продукції не відповідають ветеринарно-санітарним вимогам та впливають не лише на якість продукції, але і на її безпеку для споживання.

В Вінницькій області вилучено понад 441 кг небезпечного сиру сулугуні

Під час перевірки у холодильній камері цеху було виявлено понад 441 кг готової продукції, яку державна протиепізодична комісія визнала небезпечною для споживання. У зв’язку з цим весь вилучений сир було утилізовано. Директора підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП, «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветиринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу.


Переглядів: 4685
Поширень: 0