Генпрокуратура України спрямувала до Апеляційного суду Вінницької області кримінальну справу щодо заступника прокурора одного з районів Вінниччини та старшого слідчого цієї ж прокуратури. Їх звинувачують в отриманні хабара в сумі 5000 гривень, передає кореспондент УКРІНФОРМу із посиланням на прес-службу Генпрокуратури України.

"Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України завершено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням заступника прокурора одного з районів Вінниччини та старшого слідчого вказаної прокуратури за ч. 2 ст. 368 КК України. Встановлено, що посадовці вимагали та одержали у березні цього року хабар у сумі 5000 гривень від громадянина за прийняття рішення про відмову у порушенні кримінальної справи щодо нього", - йдеться у повідомленні.

Справу спрямовано до Апеляційного суду Вінницької області для визначення підсудності. Хабарникам загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Переглядів: 2714
Поширень: 0