У четвер, 10 червня, начальник Тернопільської обласної міліції Василь Поліщук написав заяву на звільнення. Він пропрацював на посаді 2,5 місяці – призначений був 22 березня. До того часу керував міліцією Вінниччини.

“Мій рапорт ще не підписаний. Але вчора я зустрівся із губернатором та усіма керівниками області, подякував їм за співпрацю. І десь о 5 вечора уже поїхав до Вінниці”, - сказав Василь Кіндратович у коментарі Gazeta.ua

Наприкінці травня за перевищення службових повноважень було затримано заступника начальника Тернопільської обласної міліції.

“Звісно, це мало вплив на моє рішення. Хоча справу проти заступника порушили ще на попередній роботі у Черкасах. Та основним для мене було те, що зараз хворіють моя мама і сестра. Я хочу допомогти своїй родині”.

За словами Поліщука, йому запропонували роботу у Вінниці.

“Я від початку вагався, іти працювати на Тернопільщину чи ні. Як-не-як, 30 років пропрацював у Вінниці, двічі був депутатом облради. Пропонували балотуватися і втретє, але відмовився. Тепер хочу перейти на роботу в облдержадміністрацію”.

За роки служби у міліціонера назбиралося 485 днів відпустки.

“Відпочину тиждень або два. А потім піду на нову роботу”.

За час роботи Василя Поліщука на Тернопільщині затримали злочинні угрупування, що вирощували марихуану і торгували наркотиками, людей, що вчиняли розбійні напади. Останньою резонансною справою був арешт співвласника готельно-розважального комплексу “Алігатор”.


Переглядів: 7905
Поширень: 0