Крадії були ранніми птицями – близько сьомої ранку пробралися до помешкання на першому поверху через вікно і заходилися пакувати цінні речі.

Допоміг міліції затримати нечистих на руку заробітчан небайдужий сусід, який зранку прогулювався в дворі та помітив тіні в квартирі сусіда. Він відразу ж повідомив на номер міліції «102», що в помешканні господарюють чужі люди, адже знав що сусіда не було вдома – він виїхав з міста до родичів.

На повідомлення міліція відреагувала оперативно – за лічені хвилини на місці уже була група працівників державної служби охорони та слідчо-оперативна група Замостянського районного відділу міліції. «Запаковані» злодії, відчинивши зсередини двері, саме намагалися виносити речі, аж тут така несподіванка. Зрозумівши, що потрапили в халепу, зловмисники мерщій почали шукати схованку .

Один зачинився в шафі, інший – бігав по кімнаті в пошуку порятунку. В результаті обох в кайданках направили до відділку міліції. Наразі обоє затримані за підозрою у скоєнні крадіжки з проникненням у житло.

Любителі поживитися чужим вже мали сумний кримінальний досвід – 34-річний вінничанин 3 роки відсидів у в’язниці за крадіжку, його 29-річний колега по ремеслу півтори роки провів за гратами за аналогічний злочин. За повідомленням начальника Замостянського районного відділу міліції Сергія Сокирана, затримані зізнаються у скоєнні 8 крадіжок у м. Вінниці. Їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Розслідування триває.


Переглядів: 2563
Поширень: 0