Як повідомив газеті "Місто" заступник міського голови Анатолій Ворона, документ, який врегульовує ці перевезення прийнятий міською радою ще минулого року. І він не змінився.
Вже сформовано спеціальну комісію, яка займатиметься перевіркою автобусів. Із 3 червня техогляд цього транспорту розпочне ДАІ Вінниччини.

- Законом передбачено, що перевізник не може надавати туристичних послуг, - зазначив начальник відділу сім\'ї, молоді та туризму Руслан Анфілов. - Цього року ми особливо жорстко будемо ставитися до цієї вимоги. Щоб таких порушень не було. А також будемо наполягати, щоб автомобіль пройшов відповідне обстеження.

Ті автобуси, які у яких не будуть витримані вимоги, повертатимуть у Вінницю. Торік кілька порушників затримували просто на виїзді з міста патрулі ДАІ. Наразі у водіїв нерегулярних рейсів вимагатимуть не тільки посвідчення водія, але й договір на здійснення діяльності на пасажирські перевезення (на кожну поїздку договір має оформлятися окремо), свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, дорожній лист, документ про оплату послуг і відмітки про узгодження щодо здійснення нерегулярних перевезень та деякі інші. Перевірки триватимуть до кінця літа.


Переглядів: 2753
Поширень: 0