Упродовж двох з половиною тижнів, з 11 по 26 червня, три тисячі вінницьких школярів відпочивали у пришкільних таборах з денним перебуванням. Програма для відпочиваючих була цікавою та змістовною, що дозволило малечі не лише весело, а й з користю провести літні канікули.

Під час канікул школярі брали участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, а також навчалися танцям під час майстер-класів, займались з аніматорами та професійними танцюристами міста. Школярі також ходили на екскурсії до зоопарку та на підприємства Вінниці. А працівники пожежної служби та державтоінспектори навчали дітей правилами поведінки на дорозі та пожежної безпеки.

Наприкінці зміни на малюків чекав ще один сюрприз - представники ТМ «Рудь» провели конкурс малюнків на тему «Моє літо з торговою маркою «Рудь». Усі три тисячі юних художників отримали солодкі призи, улюблені ласощі дітей - морозиво. Було також відібрано 50 переможців, яким спонсори вручили призи. Сорок дітлахів отримали шкільні подарункові набори та сумочки для мобільних телефонів. А десятьом кращим з кращих подарували по ящику нового виду морозива від торгової марки «Рудь».

А тим часом, табір ім. Ю. Гагаріна, що на узбережжі Чорного моря (м. Скадовськ Херсонської області) вже прийняв на відпочинок другу зміну із 129 вінницьких дітей, які позбавлені батьківського піклування, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей та дітей-сиріт. До числа відпочиваючих також увійшли і талановиті та обдаровані діти, які гідно заявили про себе та свій навчальний заклад у різноманітних конкурсах та фестивалях. Загалом упродовж трьох змін на узбережжі Чорного моря відпочине понад 470 вінницьких дітей.


Переглядів: 2495
Поширень: 0