По результатах роботи спеціальної комісії, яка обстежувала стан вулиць міста, було прийнято рішення здійснити капітальний ремонт та підсилити асфальтне покриття 9 вулиць обласного центру, а на 126 - провести поточний ремонт. На ці роботи у міському бюджеті було заплановано 4,5 мільйони гривень.

Ремонтні роботи на дорогах міста розпочались, як і планувалось, 30 березня. За три місяці в обласному центрі відремонтовано близько 40 тис.м2 асфальтного покриття. Це майже 100 вулиць Вінниці.

З першого дня ремонтного сезону управління комунального господарства та благоустрою контролювало виконання графіку робіт. Окрім цього договором підряду на виконання ремонту автошляхів міста були передбачені жорсткі умови щодо якості робіт, продовження робочого дня та тижня. Деякі підрядні організації порушили умови договору, тому сплатили фіксований штраф у розмірі три тисячі гривень.

Для поповнення обігових коштів та на закупівлю дорожнього бітуму Генеральному виконавцю робіт був наданий аванс. Це дало можливість зафіксувати вартість основного матеріалу для виготовлення асфальтно-бетонних сумішей та здешевити вартість виконаних робіт.


Переглядів: 2692
Поширень: 0