Як повідомляють в управлінні освіти Вінницької міської ради, іще 44 дошкільних навчальних заклади нашого міста до початку осені матимуть свої Інтернет-сторінки, які будуть внесені до єдиної загальної електронної бази дошкільної освіти Вінниці.

Усі вінницькі дитячі садочки будуть мати власні Інтернет-сайтиНачальник відділу загальної середньої освіти управління освіти міської ради Юрій Єрмаков розповів, що цей процес відбувався у декілька етапів. «Перш за все було обрано відповідальних за інформаційне наповнення персонального сайту закладу, - говорить Юрій Єрмаков. - Далі на базі Лабораторії інформаційних та комунікаційних технологій ФМГ№17 для них були проведені тренінги, на яких їх ознайомили з основними етапами створення Інтернет-сторінок. Заключний етап, найбільш трудомісткий - збір інформації, фотографій, відеофрагментів про навчальний дошкільний заклад. На даний час три садочки уже мають свої персональні сторінки. В інших проводяться роботи по створенню та наповненню сайтів. Орієнтовно до кінця серпня - початку вересня ми плануємо створити ще 44 персональних сайти дошкільних навчальних закладів».

За допомогою персональних сайтів, перш ніж віддати свою дитину до дитсадочка, батьки, не виходячи з дому, зможуть із допомогою мережі Усі вінницькі дитячі садочки будуть мати власні
Інтернет-сайтиІнтернет ознайомитись з інформацією про нього, про його викладацький склад, роботу та напрямки гуртків, новини в галузі виховання та корисні методики, які допоможуть у розвитку особистості їхньої дитини, а крім того - отримати відповіді в он-лайн режимі на питання, які їх цікавлять.

Найпершими «ластівками», в яких з\'явилися персональні сайти, стали дошкільні навчальні заклади №1 «Слов\'яночка» (http://slovyanochka.at.ua) та №17 «Колосок» (http://sadik.org.ua). На початку липня ще один ДНЗ №75 «Берізка» створив персональний сайт, адреса якого http://dnz75.edu.vn.ua. Щомісяця ці сайти оновлюються корисними новинами та порадами. Крім того, на Інтернет-сторінках містяться авторські розробки, дидактичні матеріали, приклади та сценарії занять для дитячих садочків, матеріали, які стануть в нагоді вихователям та організаторам навчання і виховання дітей дошкільного віку.


Переглядів: 8063
Поширень: 0