У другій половині червня у Вінниці стартував ремонт прибудинкових територій багатоповерхівок. На разі проводяться роботи у дворах будинків, які обслуговують житлово-експлуатаційні контори №6, №15, №3. На минулому тижні роботи розпочались і у Тяжилові.

На асфальтування прибудинкових територій Тяжилова заплановані видатки в сумі майже 194 тис. грн. На сьогодні вже виконані роботи за адресами Москаленко, 36; Баженова 19 та 21; Ватутіна, 33 (загальний обсяг проведених робіт по асфальтуванню складає понад 700 м2 на суму 73,4 тис. грн.)

Також на територіях, які обслуговує ТОВ «Бокуд-1», за цей час було проведено обрізку та видалення 12 аварійних дерев (ці роботи продовжуватимуться і далі).

Загалом у міському бюджеті на 2010 рік на поточний ремонт прибудинкових територій багатоповерхової забудови передбачено 2 мільйони гривень. Загальний об\'єм запланованого асфальтування становить понад 18,3 тис. м2. Наприкінці минулого тижня Вінницький міський голова Володимир Гройсман, під час об\'їзду територією міста, побував у мікрорайоні Тяжилів, де на той час продовжувалось асфальтування прибудинкових територій.

Очільник міста відмітив, що усі роботи проводяться згідно заздалегідь сформованого графіку, а заразом поспілкувався із мешканцями мікрорайону, які розповіли йому про свої проблеми та попросили підтримки у вирішенні загальних питань. «Під час виконання робіт по асфальтуванню нас дещо стримують погодні умови, адже виконання таких ремонтів неможливо здійснювати одразу після дощів чи навпаки - при занадто високій температурі зовнішнього повітря, - розповідає Володимир Гройсман. - Але в цілому роботи проводяться у відповідності до заздалегідь розроблених та погоджених графіків».


Переглядів: 2718
Поширень: 0