«Toyota Camry» власниця залишила на мийці по вулиці Максимовича на ніч, по машину мала прийти вранці. Іномарка, залишена під відповідальність двом працівникам закладу, стала для них величезною спокусою. Хлопці не втрималися, щоб не скористатись таким «подарунком» та вирішили прокататися на омріяній моделі бодай до найближчої заправки та попити кави.

Втім, з кавою не склалося, проїхали ж бо зовсім мало, захотілося ще випробувати можливості автокрасуні на трасі. На всіх парах помчали в напрямку Калинівки, але до містечка не доїхали – не впоравшись з керуванням водії-дилетанти злетіли з траси на обочину. Іномарка перевернулася та впала на дах. Один з викрадачів, що знаходився в салоні в якості пасажира, перелякавшись, з місця пригоди втік. А от водій, пристебнутий ременем безпеки, опинився у пастці, звідки його звільнили проїжджі по трасі свідки дорожньо-транспортної пригоди.

За декілька хвилин на місці ДТП був екіпаж ДАІ. Горе-водія, який відбувся переляком, доставили до Ленінського районного відділу міліції. Попри дитячі наміри «покататись та віддати машину» затриманому доведеться нести кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння автотранспортом, як і його колезі, якого наразі розшукує міліція. Крім того, власниці автівки, яка отримала свою «Toyota Camry» далеко не в привабливому вигляді, доведеться відшкодовувати завдані збитки.


Переглядів: 3120
Поширень: 0