Як повідомлялось раніше, 30 серпня 2008 року, о 22.30 у Вінниці на пішохідному переході по вул. Соборній  (перехрестя Соборна-Хлібна) водій автомобіля ”Опель-Вектра” збив двох 17-річних студенток торгово-економічного університету, 1991 р.н., вінничанок, одна з яких від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди, а інша, з численними травмами була госпіталізована до реанімаційного відділення клінічної лікарні м. Вінниці.

Проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами було встановлено, що злочин скоїв Сорока Артем Ростиславович, 1981 р.н., уродженець Вінницької області, житель м. Вінниця, який з місця проживання зник та його було оголошено у міждержавний розшук.

У результаті проведення подальших оперативно-розшукових заходів з використанням можливостей УОС та УОТЗ співробітниками УКР ГУМВС встановлено місцеперебування зловмисника в м. Києві.

Сороку Артема Ростиславовича затримано і викрито у скоєнні вищевказаного злочину. Зловмисник затриманий в ІТТ РВ в порядку ст. 115 КПК України.


Переглядів: 5899
Поширень: 0