Останній раз він зайшов до торгового закладу та попросив продавця відпустити йому пляшку горілки в борг. Продавчиня відмовила, бо з таким проханням покупець приходив вже не один раз. Тож хлопець вийшов з магазину розлючений. Своє незадоволення вимістив на таксистові – не довго думаючи він приставив йому до горлянки ножа, примусив віддати мобільний телефон, 230 гривень. Пригрозивши розправою, сів за кермо «ВАЗ 2110» і поминай як звали.

Потерпілий відразу ж повідомив до Вінницького районного відділу міліції про скоєний на нього напад. За словами заступника начальника Вінницького РВ Олександра Щербаня, оперативно було вжито усіх необхідних заходів для затримання злочинця, інформація про напад та незаконне заволодіння автомобілем була передана працівникам ДАІ.

За годину після нападу. зловмисник був затриманий працівниками ДАІ приблизно за кілометр від місця скоєння злочину. За цей час нападник встиг пробити колесо, змінити на запасне та побити машину. Коли побачив міліцейський екіпаж залишив машину та кинувся тікати. Та за лічені хвилини був затриманий.

28-річний зловмисник, житель Вінницьких Хуторів, раніше засуджувався за крадіжки та грабежі. Тепер ніде не працював . За фактом скоєння розбійного нападу відповідно до ст.187 КК України порушено кримінальну справу. Затриманому загрожує від 3 до семи років ув’язнення.


Переглядів: 2926
Поширень: 0