Під час відпрацювання Чечельницького району Вінницької області працівники УБОЗу спільно з працівниками відділу ветеринарної міліції та екіпажем ДАІ в нічний час зупинили автомобіль ЗІЛ «бичок», в термобуді якого водій перевозив м\'ясо свинини, яловичини, конини та субпродукти без відповідних ветеринарних документів. Загальна вага м’ясної продукції близько 3 000 кг.

Майже 3 000 кг продукції тваринного походження вилучили працівники ветеринарної міліції

Як з’ясувалось, дана продукція належить 44-річному приватному підприємцю, який в смт. Чечельник облаштував забійний цех та займався закупівлею та забоєм сільськогосподарських тварин. Під час перевірки даного цеху виявилось, що він офіційно не зареєстрований та працює без державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду.

За словами начальника ветеринарної міліції ГУМВС України у Вінницькій області Павла Дармограя, виявлену продукцію було тимчасово вилучено з обігу. Її зразки були направлені у Вінницьку обласну державну лабораторію ветеринарної медицини на дослідження.

Роботу підпільного цеху призупинено.

Підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог».

Як з’ясувалось, дана продукція мала реалізовуватись на ринках міста Одеси.


Переглядів: 5611
Поширень: 0