Вчора о третій годині ночі до Гніванського відділення міліції надійшло повідомлення від жительки села Селище про те, що з місцевого ставка доноситься чоловічий крик з благанням про допомогу.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група з працівників міліції. У місцевому ставку правоохоронці побачили чоловіка, який близько 5 метрів від берега застряг у болоті та не міг рухатись. Швидко зорієнтувавшись у ситуації працівники міліції за допомогою палок, гілляк та підручних засобів, які знаходились у машині витягли чоловіка на берег та доставили у міську лікарню. Медичні працівники надали постраждалому першу медичну допомогу та констатували факт переохолодження. За словами лікарів, якби чоловік провів у болті ще годину, його врятувати було б неможливо.

Як повідомив начальник Гніванського відділу міліції Роман Андрущак, потерпілим виявився 66-річний пенсіонер, житель села Селище. Він, будучи на підпитку, у нічний час повертався додому та заблукав. Коли зрозумів, що знаходиться у болотяній пасці, з якої йому самому не вибратись, почав кликати на допомогу.

Зараз стан здоров’я постраждалого задовільний. Після надання медичної допомоги лікарі його відпустили додому.


Переглядів: 2752
Поширень: 0