Із 46 діючих садочків 45 вже з теплом. Також тепло з\'явилось у пологових будинках та стаціонарних відділеннях лікувальних закладів міста.

У зв\'язку з пониженням температури повітря, яке спостерігається останнім часом, було прийнято рішення про те, щоб у дитячих садках, пологових будинках та стаціонарних відділеннях включення опалення відбулось на два тижні раніше. У разі настання сильніших холодів, до цього списку додадуться і вінницькі школи.

Така практика застосовується не вперше. Вже четвертий рік поспіль дитячі дошкільні заклади та медичні установи обласного центру забезпечуються теплом за декілька тижнів до офіційного початку опалювального сезону. Це стало можливим завдяки завчасній перевірці стану теплотрас та подачі води в системи. Такі заходи дають змогу заздалегідь виявити проблемні ділянки та своєчасно усунути недоліки.

Як повідомив заступник міського голови Микола Гунько, на даний час вирішується питання щодо підключення останнього садочка №25, який поки що залишається без тепла. «Справа в тому, що цей садочок не обслуговується одноосібно, і для того, щоб уникнути перевантаження і перевищення тиску у трубах слід запустити ще як мінімум шість житлових будинків, - говорить Микола Гунько. - Проте, зараз це питання вирішується і у найближчий час у ДНЗ№25 також буде подано тепло».


Переглядів: 3070
Поширень: 0