Капітальний ремонт харчоблоку став можливим завдяки реалізації проекту «Громадська «толока» для ДНЗ№51 «Колоска»» благодійного фонду «Подільська громада» за фінансової підтримки Вінницької міської ради та Міжнародного фонду «Відродження». Загалом, на реалізацію проекту було залучено близько 80 тисяч гривень.

У дитячому садочку «Колосок» активно розпочався ремонтЯк зазначив виконавчий директор БФ «Подільська Громада» Андрій Дручинський, проект «Громадська «толока» для ДНЗ№51 «Колоска»» отримав таку назву не випадково. «Цей проект покликаний залучити ресурси різних організацій, активізувати громаду міста щодо вирішення питання дошкільного закладу, - повідомив Андрій Дручинський. - Спільними зусиллями ми зможемо забезпечити повноцінне і безперебійне функціонування садочка».

В рамках проекту на даний час вже ремонтується стеля, штукатуряться стіни, вирівнюється та обкладається плиткою підлога. Крім того, тут також повністю замінюють електричну проводку, що допоможе забезпечити безперебійну роботу електроплит, бойлерів, холодильників та інших побутових приладів. Крім цього, на харчоблоці «Колоска» замінено вікна та проводяться роботи по ремонту систем водопостачання та каналізації. Роботи по капітальному ремонту їдальні та кухні дитсадка планують завершити до початку листопада.

У дитячому садочку «Колосок» активно розпочався ремонтЗа словами завідуючої ДНЗ № 51 Катерини Шундровської, капітальний ремонт харчоблоку дозволить поліпшити санітарно-гігієнічні умови харчування та приготування їжі для дошкільнят. «Кухня вважається серцем нашого закладу, - говорить Катерина Шундровська. - Адже наша мета - життя і здоров\'я дітей, а це можливо також і за умови збалансованого та якісного харчування і для цього необхідно створити усі нормальні умови».

Начальник відділу дошкільного та позашкільного навчання та виховання управління освіти Вінницької міської ради Людмила Рихліцька говорить, що саме завдяки співпраці міської влади з благодійними фондами, спонсорами та за підтримки батьків є можливість активізувати ремонти та покращувати матеріально-технічну базу дитячих садочків. «Більшості із існуючих ДНЗ Вінниці вже понад 30 років, - говорить Людмила Рихліцька. - Безумовно, усі вони потребують капітальних ремонтів, на які потрібна велика сума коштів. Саме завдяки спонсорам, батькам та благодійникам ми робимо наше дошкілля кращим та сучасним».


Переглядів: 6138
Поширень: 0