Чотири місяці потому до працівників міліції надійшла інформація про те, що 33-річний місцевий житель займається розповсюдженням наркотичного засобу. Весь цей час оперативники пильно стежили за чоловіком, аж поки не упіймали його «на гарячому». Чоловіка затримали під час збуту 300 г марихуани. В будинку затриманого було виявлено та вилучено 7 кг марихуани, на загальну суму майже 12 000 гривень, яку він зберігав з метою збуту.

Як повідомив заступник начальника Замостянського РВ УМВС України у Вінницькій області Віталій Стахов, наркоторговець вирощував коноплі в лісосмузі недалеко від міста, дома у гаражі сушив та продавав постійним клієнтам.

Раніше затриманій вже попадав в поле зору працівників міліції за крадіжки огорож з кладовищ та цигарок з оптових складів. Наразі стосовно нього порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин».


Переглядів: 2866
Поширень: 0