Здоров’я людини – один із наріжних каменів її життя та розвитку. Тому вже другий тиждень поспіль під патронатом голови облдержадміністрації його заступники, начальники різних управлінь, працівники структурних підрозділів та усі охочі проводять комплекс ранкової фізичної зарядки.

20 жовтня у Центральному Парку культури і відпочинку ім.М.Горького з музикальним супроводом пройшли чергові фіз-заняття для влади та вінничан. Цього разу фізкультурна програма включала пробіжку, комплекс вправ з професійним інструктором – Заслуженим тренером України Валентиною Боднар (для верхнього плечового поясу, вправи для м’язів ніг, пресу) та заняття на перекладині та брусах, для розвитку м’язів рук.

Учасники заходу зазначили, що мету акції вдалося досягти, адже вона привернула увагу вінничан до власного здоров’я, які з захопленням приєдналися до учасників ранкової фізкультури.

Голова облдержадміністрації Микола Джига підкреслив, що здоров’я людини – головна цінність держави і головний пріоритет влади.

«Фізичне здоров’я – це один із трьох ключових принципів життя будь-якої нації, нарівні з навчально-виховною системою та інтелектуальним розвитком особистості. Тому ми прагнемо показати на власному прикладі відповідальне ставлення до здорового способу життя» - зауважив Микола Джига.

Сам голова облдержадміністрації цього дня здійснював водні вправи у спортивному комплексі «Маяк». Заняття з плавання вільним стилем для нього вже увійшли у звичку, адже вони не лише стимулюють тонус, але й загартовують організм.

Нагадаємо, що масові ранкові зарядки з головою облдержадміністрації проходять двічі на тиждень – в середу та суботу о 7 ранку.


Переглядів: 2758
Поширень: 0