Влада завжди підтримає ветеранів «Наш святий обов’язок зберігати пам’ять про тих, хто здобув Перемогу для нас, і надавати всю необхідну допомогу тим, хто потребує оздоровлення та лікування» - підкреслив голова облдержадміністрації Микола Джига, вітаючи ветеранів у Вінницькому обласному клінічному госпіталі ветеранів та інвалідів війни.

У закладі з нагоди 66-ї річниці визволення України від нацистських загарбників керівництво області влаштувало урочисту зустріч та святковий обід для ветеранів, де вони могли згадати ті буремні роки.

Голова облдержадміністрації не лише привітав ветеранів, але й особисто переконався з якою увагою і турботою до інвалідів війни ставляться працівники Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів та інвалідів війни, під час ознайомлення із його матеріальною базою.

Влада завжди підтримає ветеранів Микола Джига оглянув сучасні кабінети гідроколонотерапії, ендоскопії, в яких працюють провідні фахівці галузі на новітньому обладнанні світових виробників. Він відвідав фізіотерапевтичне та ванне відділення, де побачив комфортні умови для проходження лікування та відпочинку, створені для ветеранів та інвалідів війни працівниками закладу. Побачив Микола Джига і палати пацієнтів.

Сьогодні в закладі на європейському рівні значна увага приділяється реабілітаційним, фізіотерапевтичним і нетрадиційним методам лікування. Зокрема, створено умови для застосування бальнеологічних, електросвітлових та масажних процедур, підводного витягування, упроваджено мануальну і рефлексотерапію. У відділенні нетрадиційної медицини проводиться комп\'ютерна діагностика.

Голова облдержадміністрації високо оцінив матеріальну базу госпіталю та роботу його медперсоналу. Враховуючи унікальність та важливість проведеної у закладі роботи Микола Джига зазначив, що в найближчі дні Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів отримає 350 тисяч гривень на завершення капітального ремонту терапевтичного відділення.


Переглядів: 5855
Поширень: 0