За участю керівників переробних підприємств області 30 листопада відбулася нарада щодо відкриття продовольчих магазинів «крокової» досяжності павільйонного типу в житлових мікрорайонах м. Києва.

За словами заступника начальника головного управління економіки Петра Стащука, Київська міська рада прийняла ряд розпоряджень щодо започаткування соціального проекту «Домашній магазин» шляхом створення комунального підприємства при виконавчому органі Київради. Даний проект надійшов і до Вінницької облдержадміністрації для розгляду і можливої підтримки місцевими підприємствами з метою створення фірмових мереж торгівлі у столиці. Зазначений проект започатковано для більш повного задоволення попиту мешканців столиці на продовольчі товари першої необхідності шляхом організації торговельного процесу в тимчасових спорудах павільйонного типу в житлових масивах, у яких відсутні стаціонарні об‘єкти торгівлі або відбулося їх закриття чи переспеціалізація, а також в мікрорайонах новобудов.

Керівники переробних підприємств отримали для розгляду вичерпну інформацію про цей соціальний проект у м. Києві. Так що є надія на розвиток Вінницької фірмової торгівлі в столиці України.


Переглядів: 3097
Поширень: 0