27 червня в лісосмузі неподалік села Черепашинці Калинівського району було виявлено автомобіль, в якому знаходився труп його власника, 23-річного студента вінницького вузу, який підробляв таксистом. На тілі загиблого були численні ушкодження та сліди асфіксії. У загиблого зникли золоті прикраси та невелика сума грошей.

З 22 червня хлопець перебував у розшуку, як безвісти зниклий – його рідні звернулися з заявою до міліції після того, як він виїхав на власному авто на роботу і додому не повернувся.

З метою встановлення обставин злочину та причетних до нього осіб Управлінням карного розшуку було організовано комплекс оперативно-розшукових заходів, проведено відпрацювання Калинівського району та прилеглих до нього населених пунктів. На початку липня проведена робота дала свої результати – було встановлено осіб, підозрюваних у скоєнні навмисного вбивства, які переховувалися від слідства в надії уникнути відповідальності . Їх було оголошено у всеукраїнський розшук.

В кінці листопада 21-річного підозрюваного затримали в одному з сіл Липовецького району. Він зізнався у скоєнні вбивства. За попередньою інформацією, на злочин пішов заради наживи. Працівники карного розшуку встановили, що «криваве» золото було здане в ломбард на території іншої області. До суду хлопець перебуватиме у стінах слідчого ізолятора.

Другий підозрюваний, 19-річний місцевий житель покінчив життя самогубством на території домогосподарства родичів.

Розслідування триває.


Переглядів: 3247
Поширень: 0