З нетерпінням очікують наші діти прийдешніх Новорічних та Різдвяних свят. Скільки мрій та надій пов’язують вони з ними! Та діти є діти, найбільшою радістю для них є подарунки до цих свят та, найперше, до Дня Святого Миколая.

Не стоятиме осторонь і Державтоінспекція Вінниччини. Звісно, головною її турботою є те, щоб зимовий відпочинок дітей був, насамперед, безпечним. Особливо це стосується найменших наших учасників дорожнього руху – дітей молодших класів, які ще не досить добре орієнтуються на дорогах.
Щоб допомогти їм вивчити абетку дорожнього руху, керівництво Державтоінспекції подбало про випуск 30-ти тисяч примірників книжок – розмальовок «Сам виконуй, ближнього навчай». Їх, разом із привітаннями від начальника управління ДАІ Геннадія Прокоповича, роздадуть інспектори служби дітям молодших класів та дошкільних закладів напередодні найулюбленішого дитячого свята - Святого Миколая.

Задум і плани начальника Державтоінспекції Вінниччини повністю співпадають із бажанням батьків та вчителів – навчити дітей безпечної поведінки на вулицях. Але не завжди співпадають можливості дітей, у яких є батьки, і тих, яких ще називають державними. Саме у ці дні хочеться зігріти позбавлених батьківського тепла дітей, зробити усе, щоб вони не відчували сирітства, байдужості і непотрібності. Саме тому керівництво УДАІ УМВС відвідає підшефні школи-інтернати для дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування: Прибузьку школу-інтернат, виховні заклади для сиріт «Гніздечко» та «Малятко», Брацлавську та Піщанську (спецшколу для дітей з вадами слуху). Їм, крім книжок – розмальовок, приготували ще й подарунки із солодощів та фруктів.

Служба профілактичної роботи
УДАІ УМВС у Вінницькій області


Переглядів: 3455
Поширень: 0