До чергової частини райвідділу надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих, нанесли тілесні ушкодження молодому чоловіку та заволоділи його спортивною курткою, мобільним телефоном, кредитною карткою та грошима в сумі 100 гривень. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка по "гарячих слідах" затримала двох молодиків. Працівники міліції у затриманих виявили речі потерпілого. Хлопців було доставлено до райвідділу міліції для встановлення їх осіб.

Як з\'ясувалось, один з затриманих раніше неодноразово потрапив в поле зору правоохоронців. Він, вихованець школи-інтернату, без постійного заробітку, намагався вирішити свої потреби, ставши на стежку злочинності. Зловмисник має на своєму рахунку крадіжки грошей із скриньки пожертв та хрестиків з білого та жовтого металу з приміщення храму Різдва Христового. Також спритник не губився і під час проїзду в маршрутному таксі. З кишень громадян він викрадав гроші та мобільні телефони. Викрадав хлопець і велосипеди, і лічильники електроенергії, і горіхи з часником. Отже, заробляв хлопчина, як міг.

Зараз хлопець затриманий. Ведеться слідство, під час якого, можливо, з’ясуються нові факти порушення Закону "горе-заробітчанина".


Переглядів: 2688
Поширень: 0