За даними Головного управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв\'язку в поточному році продовжуються роботи по модернізації котельні та теплових мереж по вул. Червоноармійська, 57. Це дасть можливість значно покращити теплопостачання житлового масиву вулиць Червоноармійська, Фрунзе, П.Запорожця, Вінниченка і вивести з експлуатації котельню по вул. Фрунзе, 30 (де експлуатуються старі котли НІІСТУ-5) та переключити на дані мережі житлові будинки, теплопостачання яких здійснювалось від котельні в/ч 2656. По вул. Щорса планується збудувати котельню з метою усунення навантажень від відомчої котельні Консервного заводу, робота якої завжди проблемна в опалювальний сезон. В 2007 році реалізовано частину цього проекту - побудовано блочну котельню біля ЗОШ № 22.

Продовжується реконструкція тепломереж: у 2008 році заплановано реконструювати тепломережу по вул. Пирогова, 73 а, що дасть можливість покращити теплопостачання цілого ряду багатоповерхових будинків по вул. Пирогова; від вул. Порика до ЦТП4/1 буде реконструйована тепломережа, внаслідок чого покращиться теплопостачання будинків в районі вулиць Порика та пр. Юності.

За словами начальника Головного управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв\'язку Василя Броварника, для покращення якості надання послуг гарячого водопостачання та зменшення витрат на заміну аварійних мереж - будуть створені індивідуальні теплові пункти в багатоповерхових житлових будинках по вулицях Космонавтів, 53, 63, 69, 600-річчя, 80, Стахурського,2, Лебединського, 1, 3 ,3а, 5, Папаніна, 1,3, 12, Привокзальна, 2/1, Київська, 53.


Переглядів: 3177
Поширень: 0