Ейфелева вежа у ВінниціВ центрі Вінниці четверо молодиків без відомих причин розбили льодову скульптуру, яка була зменшеною копією відомої французької вежі.

Скульптуру встановили 31 грудня і всі святкові дні вінничани та гості міста спостерігали та фотографувались біля льодового пам’ятника. Близько 1 години ночі 10 січня на «гарячу лінію» 102 зателефонували громадяни і повідомили, що невідомі ламають льодову скульптуру. На місці пригоди правоохоронці затримали чотирьох 18 – річних молодиків. Серед них три хлопця і одна дівчина. Всі четверо студенти вінницьких ВУЗів.

Як повідомив начальник міського управління міліції Юрій Куций, сьогодні молоді люди затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Рішенням Ленінського суду міста Вінниці від 10 січня 2011 року молодих людей визнано винними у скоєні правопорушення і призначено покарання у вигляді адміністративного арешту. 15 діб арешту призначено трьом хлопцям та 5 діб отримала дівчина.

Як зазначив Юрій Куций, 8 січня було затримано ще трьох молодих хлопців віком 17 років. В нічний час молоді люди руйнували контейнери для сміття, які розташовані на зупинках громадського транспорту. Відшкодовувати збитки від хуліганських дій молодиків будуть їх батьки.


Переглядів: 10599
Поширень: 0