Із реалізації вилучено небезпечну продукціюУ зв’язку із вилученням співробітниками відділу ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області по вул. Папаніна м. Вінниці рибну продукцію 17 січня за головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Василя Чернія відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

За інформацією Головного державного інспектора ветеринарної медицини Вінницької області Григорія Сидорука 16 січня співробітниками відділу ветеринарної міліції перевірено автомобіль «MAN» під керуванням жителя м. Керч Автономної Республіки Крим  і виявлено рибну продукцію, а саме хамсу пряного посолу орієнтовною вагою 760 кг, без супровідних ветеринарних документів та відповідного маркування. З метою недопущення виникнення особливо небезпечних інфекційних хвороб спільних для людей та тварин і негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя та здоров’я людини дану продукцію визнано небезпечною та вилучено із обігу.

Комісія прийняла рішення вилучену продукцію направити на Тульчинський ветеринарно-санітарний завод для переробки у відповідних технологічних режимах.

В. Черній наголосив на необхідності посилення контролю контролюючими органами за підприємствами та підприємцями, які займаються рибною продукцією. Також він рекомендував представникам ДАІ ретельніше перевіряти автотранспортні засоби, які перевозять продукти харчування.


Переглядів: 2654
Поширень: 0