З повідомленням про викрадення людини в міліцію звернулась дружина чоловіка. Жінка розповіл , що 18 січня чоловік не повернувся з роботи і не ночував удома. Весь цей час його мобільний телефон був відключений. О 10 годині ранку він зателефонував дружині і повідомив, що невідомі особи його викрали, вимагали гроші і тримали в підвалі, а зараз зв’язаний він знаходиться на невідомому полі.

Як розповів начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко, на пошуки цього громадянина задіяли велику кількість вінницьких правоохоронців. Усі оперативні служби працювали над розкриттям злочину.

За декілька годин його знайшли на кінцевій зупинці тролейбуса № 3 по вулиці Тарногродського. На здивування правоохоронців, він був незв’язаний, сидів на зупинці з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів працівникам міліції, що в такий спосіб він просто пожартував над своєю дружиною. Після роботи завітав до друзів і залишився ночувати, а щоб уникнути неминучої сварки з дружиною, придумав власне викрадення. Відомо, що цей громадянин працює на будівництві, його ж дружина знаходиться у декретній відпустці з малолітньою дитиною. Начальник Ленінського райвідділу міліції запевнив, що за такі жарти з правоохоронцями чоловіка обов’язково буде притягнуто до відповідальності.


Переглядів: 2459
Поширень: 0